Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев се срещна с

...
Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев се срещна с
Коментари Харесай

Младите таланти спечелиха 3 купи и 12 медала от националния конкурс в Димитровград

Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев се срещна с актьори от Балетна школа „ Грация “. Младите гении благодариха на инж. Добрев и на общинското управление за оказаната помощ и поддръжка при гостуванията на школата в Националния танцов конкурс в Димитровград „ България танцува “ и в българския културно-информационния център в Скопие.

На Националния конкурс в Димитровград, горнооряховската школа се показа с 28 танца, разпределени в стилове. Артистите на „ Грация “ се завърнаха с 3 купи и 12 медала – 6 златни, 4 сребърни и 2 бронзови. След Димитровград, Балет „ Грация “ взе участие в тържествата във връзка Деня на националните будители в Културно-информационния център на Република България в Скопие. Горнооряховчани гостуваха в столицата на Македония по покана на шефа на Центъра Светлана Славова.

„ Изключително сме признателни за огромната помощ и поддръжка, която Общината не оказва. Гостуванията ни на сходни влиятелни конгреси са една самобитна реклама за Горна Оряховица. Надяваме се, че и в бъдеще ще подкрепяте труда на нашите млади гении “, обърна се към инж. Добрев художественият началник на „ Грация “ Соня Георгиева.

„ Мога да ви уверя, че в мое лице и в лицето на общинското управление, постоянно ще имате добър сътрудник. Вие и всички надарени младежи, работещи в разнообразни области – просвета, просвета, изкуство, спорт, градите положителния имидж на нашата община. Продължавайте да творите, а ние ще бъдем до вас, с цел да ви поддържаме “, увери младите гении инж. Добромир Добрев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР